A Mas del Llop Blanc ens assegurem que realment us allunyeu de les vostres preocupacions quotidianes... A més del preciós entorn de ciclisme i senderisme del Parc natural de Montgrí, també podeu reservar un paquet de relaxació.

Massatges

Oferim, juntament amb els nostres socis de “Massage Natura”, una sèrie de massatges. Tenim una sala de massatges acollidora. Si us plau, sol·liciteu almenys uns dies d'antelació perquè també hem de coordinar-nos amb la seva agenda. . Pots fer-ho enviant-nos un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. El preu depèn del tipus de massatge.

 


oferta de masaje [PDF]

 

 

Banyera HOTTUB

Una banyera hottub és un gran bany de fusta que s'escalfa amb llenya. No té motor com un jacuzzi i per tant no fa cap soroll. Només escoltes el crepitjar del foc i t'asseus en un bon bany calent (+/- 38 graus) sota el cel estrellat. El bany només s'utilitza a l'hivern. A fora ha de ser fred i sec, això és millor. La piscina es troba a la part posterior del jardí i està parcialment blindada però no completament. El llogueu per a tota la nit. S'ha de reservar almenys amb un dia d'antelació perquè es neteja després de cada ús i, per tant, s'ha de tornar a escalfar d'aigua freda a uns agradables 38 graus. Vam passar una tarda treballant-hi. És més agradable amb 2 persones, però també pots utilitzar-lo per a un màxim de 4 persones.