Bij Mas del Llop Blanc zorgen we ervoor dat je echt even weg bent van de dagelijkse bekommernissen… Buiten de prachtige fiets en wandel-omgeving van het Parc natural de Montgri kan je ook een relax arrangement reserveren.

Massages

Wij bieden, samen met onze partners van “Massage Natura”, een reeks massages aan. Wij beschikken hier over een knusse massageruimte. Wel graag minstens een paar dagen voordien aanvragen omdat wij ook met hun agenda moeten afstemmen. . Je kan dit doen door ons een e-mail te sturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De prijs hangt af van het type massage.

Hottub

Een hottub is een groot bad in hout dat warm gestookt wordt met hout. Het heeft geen motor zoals een jacuzzi en maakt dus geen lawaai. Je hoort enkel het knetterende haardvuur en zit dus in een lekker heet bad (+/- 38 graden) onder de sterrenhemel. Het bad wordt enkel in de winter gebruikt. Buiten moet het koud en droog zijn, dat is het beste. Het bad staat achter in de tuin en is gedeeltelijk afgeschermd maar niet volledig. Je huurt het voor de hele avond. Het moet minstens een dag op voorhand gereserveerd worden want na elk gebruik wordt het gereinigd en moet het dus terug van koud water opgestookt worden naar de aangename 38 graden. Wij zijn daar een namiddag mee bezig. Het is het aangenaamste met 2 personen maar je kan het ook gebruiken tot maximum 4 personen. 

preislist massages [PDF]