Vanaf de ingang van de Masia is er toegang voor mensen met een beperking. Er is een hellingbaan naar de kamer en leuningen aan beide zijden, op 2 hoogtes. Ook het buitenterras (= ontbijt in lente en zomer) en de bibliotheek zijn vlot bereikbaar via aangepaste hellingbanen. U kunt naar de ingang van het hotel rijden met de wagen. Er is een gereserveerde parkeerplaats voorzien.

De Rascassa-kamer
De kamer is erg ruim. Het geeft comfortabel toegang tot één kant van het bed. Het 180x200 cm brede tweepersoonsbed kan desgewenst apart worden opgemaakt met 2 90x200 cm.

Deze kamer is natuurlijk ook beschikbaar voor honden op leeftijd of met beperkingen! Het is de enige kamer op de benedenverdieping, dus zonder trappen.

De badkamer
De badkamer is heel ruim, de douche is geheel gelijkvloers met aangepaste zitbank en handleuningen. Geen verhoogjes die beweging beperken. De wasbak staat op aangepaste hoogte en u kan er probleemloos onderrijden, om kortbij te kunnen. De spiegel is aangepast om volledig zicht te voorzien. Het toilet staat op aangepaste hoogte. De steunstangen zijn in hoogte verstelbaar.


Hotel Rural - B&B Mas del Llop Blanc - Turisme per tothomHet zwembad
We hebben een hijslift voor het zwembad. Het zwembad is bereikbaar via een hellingbaan. Aan beide zijden en op 2 hoogtes zijn er leuningen